Najnovšie recenzie zo sekcie Skartovače
- Slaby vykon
- Papier skartuje na malé obdĺžniky
- Podávač na papiere, čiže nemusím pri skartovačke stáť
- skartuje ticho
- ma podavac na papier cize vie skartovat sam , teda aspon by mal
- velky kos
- na stranke vyrobcu je pisane ze je urceny na nepretrzitu prevadzku a nepotrebuje prestavky ako napr slabsie modely ale nei je to pravda po 20minutach svieti kontrolka priehriatia a treba cakat 20minut
- podavac funguje mozno tak na uplne rovny papier z balika ale ak mate papier ktory ste logicky pouzivali tak automaticke skartovanie nefunguje po 5minutach tam mate papiere co ste tam aj dali a vyhodi chybu. Aj ked to opat zrovnate otocite naopak atd tak v lepsom pripade zoberie par papierov a opat nevie natahat dalsie papiere a to aj ked sa snazite papier uplne zrovnat (tu uz ale straca automaticke podavanie zmysel lebo to je rychlejsie skartovat uz rucne)
- model som kupoval hlavne kvoli automatickemu podavaniu a moznosti skartovat
model som kupoval hlavne kvoli automatickemu podavaniu a moznosti skartovat vacsie mnozstvo dokumentov. Ale toto model vobec nesplnil a ako rucna skartovacka je nanic lebo vie bezat len chvilu a skartuje len max 14ks papiera. Preto by som siahol urcite po inom modely ktory vie skartovat rucne a viac ks papierov.
urcite model neodporucam za tie peniaze sa da kupit rucna skartovacka ktora vie bezat hodiny v kuse a vie skartovat cez 20papierov naraz
zakupene v gigastore , k nakupu nemam vyhrady.
Tovar by som aj vratil ale kedze som ho kupoval na firmu tak sa neda ostupit od zmluvy ale len tovar reklamovat , no a tu sa mi nechce s nikym natahovat. Tovar je porovnatelny so skartovackou za 50eur zo supermarketu ktory tiez vie skartovat 20minut a to podotykam ze este na mensie kusky ako tento model
- Drtí na malé čiastky vhodné na GDPR
- Má ochranu proti prehrievaniu, vypne keď sa prehreje aby sa nezničil
- Špecifikovaných 10 kusov A4 strán na raz zvláda ťažko
- Nie je určená na skartovanie veľkého množstva (nad 50-70 A4 strán) na raz
Celkom slušná skartovačka na úrovni vhodnej na likvidovanie citlivých údajov. Ale je to základná vecička, denne 10-20 strán a dosť. Dobrá vec je že keď sa prehreje, neskape, ale vypne sa na pár hodín, potom funguje ďalej. Keď ju idete vyprázdňovať oplatí sa dať spätný chod na pár sekúnd, aby sa pustili ešte zachytené kúsky papiera. Ináč po vybratí nádoby vám popadá bordel a budete ho musieť pozbierať, aby ste vedeli vrátiť nádobu.
- vyzera celkom pekne len skoda ze nepouzitelna
- nepouzitelna
- bezala dokopy za dva dni asi hodinu a po 20listoch sa zasekne
- urcite neodporucam a to som pouzival aj original olej od firmy peach ako aj mazacie obalky.
- mozno do malej kancelarie kde sa nici par listov za den. My sme potrebovali zoskartovat cca 2000 - 3000 stran a ostalo nam cca 2500 a tuto skartovacku ideme vratit a kupit inu.
mozno chybny kus ale za mna znacka peach urcite uz nie.
kvalitná, rýchla, tichá, CD+karty, 10 listov, design
vrelo odporúčam, kúpené 2x
- Skartovačka má tichý chod - výhoda.
- tichý chod
- kvalita rezania dokumentov
- maly, skladny, zaujimava cena
- bolo potrebne uhradit fakturu :-(
Funguje presne ako na popise produktu. Nádoba na odpad je za pár minút plná, je lepsie ju pravidelne vysýpať.
- super stroj a funguje ako má
Zatiaľ spokojnosť
- praktický pre domáce potreby - spokojný
- trošku hlučný
- mensšia veľkosť, rýchly a tichý chod, stupeň ochrany skartovania
zatial ziadna
Maximálna spokojnosť, do menšej kancelária ideálna.
+ výkon a cena
- hlučnosť
Zatiaľ ako má byť - spokojnosť.
spokojnosť na 95%, papiere v automatickom podávači nesmú byť pokrčené, inak dôjde k záseku.
- som spokojná, je tichá, dosť veľká, akurát do domácnosti
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »